جاذبه های گردشگری کانادا

اخذ ویزای کانادا

اخذ ویزای کانادا اولین قدم  برای سفر به کشور کاناداست .قبل از اینکه هر تصمیمی بگیرید، باید هدف خود را از این سفر مشخص کنید.می خواهید برای گردش و دیدار با اقوام به کانادا سفر کنید ،یا هدفتان ادامه تحصیل و اشتغال است.در هر یک از حالت های گفته شده، شما نیاز دارید که ویزای کانادا بگیرید.

انواع ویزای کانادا

  • ویزای توریستی کانادا
  • ویزای تحصیلی کانادا
  • ویزای کار کانادا

اخذ ویزای توریستی کانادا

یک ویزای موقت است که به شما اجازه اقامت کوتاه مدت جهت گردش و دیدار با اقوام را می دهد. ویزای توریستی کانادا دو نوع است :سینگل و مالتیپل . با ویزای توریستی سینگل ۱ بار اجازه ورود به کشور کانادا به شما داده می شود. با هر بار ورود به کانادا ، شما می توانید تا سقف ۶ ماه در این کشور بمانید. ویزای توریستی مالتیپل به شما اجازه میدهد که تا پایان اعتبار پاسپورتتان چند بار به کشور کانادا سفر کنید. هر بار  میتوانید تا سقف ۶ ماه در آنجا اقامت داشته باشید.

برای تقاضای ویزای توریستی کانادا به این لینک مراجعه کنید.

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا

اخذ ویزای تحصیلی کانادا

اگر میخواهید برای تحصیل به کشور کانادا سفر کنید باید درخواست ویزای تحصیلی بدهید . برای ویزای تحصیلی اولین مدرکی که باید ارائه دهید مدرک زبان انگلیسی یا فرانسوی است .اگر میخواهید در موسسه ، مدرسه یا دانشگاه خاصی تحصیل کنید ، باید از آنجا ،دعوت نامه رسمی بگیرید.بعد از ارسال مدارک و مصاحبه ، چهار تا شش ماه طول می کشد تا نتیجه نهایی مشخص شود .

ویزای کار کانادا

در این نوع ویزا، شما باید به عنوان یک نیروی کار متخصص به کشور کانادا سفر کنید. یعنی از طریق دعوت نامه معتبری که توسط یک شرکت کانادایی برای شما ارسال شده ،درخواست ویزای کار کانادا بدهید. یا اینکه شغل انتخابی شما در حوزه استارتاپ و خود اشتغالی باشد. همچنین باید یک تاییدیه معتبر ارائه دهید که مشخص می کند شغل مورد پیشنهاد شما منحصر به فرد است. برای ویزای کار کانادا باید مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه داشته باشید.

اخذ ویزای کانادا

اخذ ویزای کانادا

  • ویزای کانادا به شما این امکان را می دهد که بدون هیچ محدودیتی وارد خاک این کشور شوید.
  • ورود شما از هر یک از مرزهای کانادا امکان پذیر است.
  • اعتبار ویزای شما تا پایان اعتبار پاسپورتتان است.
  • هر بار که به کشور کانادا وارد شوید، میتوانید ۶ ماه در این کشور اقامت داشته باشید.
  • برای تمدید این ۶ ماه ،می توانید چند ساعت خاک کانادا را ترک کنید و آنگاه دوباره  به این کشور بازگردید.

شرایط اخذ ویزای کانادا

  • تمکن مالی : به ازای هر نفر ۵۰ هزار دلار کانادا
  • تاریخچه سفر : سفر به کشورهایی که ارزش ویزایی بالاتری دارند، میتواند تاثیر مثبت تری روی نتیجه ویزای شما بگذارد. کشورهای حوزه شینگن جز کشورهای موثر در نتیجه ویزای کانادا هستند. اما نمی توان گفت کسی که سابقه سفر در حوزه شینگن را نداشته باشد نمی تواند ویزای کانادا بگیرد.

هزینه ویزای کانادا

هزینه ویزای کانادا بر اساس نوع ویزایی که درخواست می دهید تعیین می شود. هزینه ویزای کانادا مشتمل بر دو بخش است. هزینه ای برای بررسی مدارک و هزینه ای برای انگشت نگاری (بیومتریک)

جاذبه های گردشگری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست